30 dagen geld-terug-belofte

Algemene voorwaarden "30 dagen geld-terug-belofte

  1. Naast uw wettelijke herroepingsrecht als consument verlenen wij u het recht om uw contractuele verklaring aan ons binnen 30 dagen in tekstvorm (bijv. brief, fax, e-mail) te herroepen.
  2. De verlengde termijn van 30 dagen begint met het verstrijken van de herroepingstermijn van 14 dagen waarop u wettelijk recht heeft, waarbij de tijdige verzending van de herroeping of het artikel voldoende is om aan de verlengde termijn van 50 dagen te voldoen.
  3. De herroeping moet worden gestuurd naar: MHW Bike-House GmbH, Schmollerstraße 43, 74523 Schwäbisch Hall, Fax: 0791 95 66 89 99, E-mail: [email protected].
  4. Wij wijzen u erop dat u bij gebruikmaking van de verlengde termijn van 30 dagen, in tegenstelling tot het wettelijke herroepingsrecht, de kosten voor heen- en terugzending en het verzendingsrisico moet dragen.
  5. Bij de uitoefening van het verlengde contractuele herroepingsrecht moeten de goederen zich in de originele verpakking bevinden (mits de goederen in een geschikte verpakking zijn geleverd), compleet, ongebruikt (mits het nieuwe goederen waren bij levering) en onbeschadigd zijn. Dit laat uw wettelijke rechten in geval van gebreken onverlet indien de goederen reeds bij levering gebreken vertoonden.