Een inschrijving = 10€

Voor uw inschrijving op de nieuwsbrief ontvangt u als dank een waardebon van 10€.2

(Stuur mij regelmatig en op elk moment herroepbaar informatie over het volgende productassortiment per e-mail in overeenstemming met de verklaring gegevensbescherming Fietsen, fitnessapparatuur en fietsaccessoires.)

E-Bike ab 1099 €

Dames Cross E-Bikes

Crossfietsen zijn de perfecte mix van racefietsen en mountainbikes. Licht, wendbaar en soepel lopend kunnen ze zonder veel moeite lange afstanden afleggen. De fraaie en slanke aluminium frames worden gecombineerd met duurzame componenten uit de mountainbike sector en rijplezier en functionaliteit staan centraal. Crossfietsen zijn de perfecte oplossing wanneer terrein en weg moeten worden gecombineerd.

Crossfietsen zijn de perfecte mix van racefietsen en mountainbikes. Licht, wendbaar en soepel lopend kunnen ze zonder veel moeite lange afstanden afleggen. De fraaie en slanke aluminium frames worden gecombineerd met duurzame componenten uit de mountainbike sector en rijplezier en functionaliteit staan centraal. Crossfietsen zijn de perfecte oplossing wanneer terrein en weg moeten worden gecombineerd.

Venster sluiten
Er zijn geen resultaten gevonden voor de filtering.
27,5″
- 30%
Haibike Trekking 6 Cross Gloss Grey Neon 2022 - E-Bike Crossfiets lage instap
Haibike Trekking 6 Cross Gloss Grey Neon - E-Bike Crossfiets lage instap
2.309,30€ 3.299,00€
27,5″
- 40%
Haibike Trekking 9 Cross i625Wh anthracite/red 2022 - E-Bike Crossfiets lage instap
Haibike Trekking 9 Cross i625Wh anthracite/red - E-Bike Crossfiets lage instap
2.498,82€ 4.199,00€
27,5″
- 30%
Haibike Trekking 6 Cross Matte Blk Red Reflex 2022 - E-Bike Crossfiets lage instap
Haibike Trekking 6 Cross Matte Blk Red Reflex - E-Bike Crossfiets lage instap
2.309,30€ 3.299,00€
- 25%
Scott Sub Cross eRIDE 10 Lady Malachite Green 2023 - E-Bike Crossfiets Dames
Scott Sub Cross eRIDE 10 Lady Malachite Green - E-Bike Crossfiets Dames
2.699,25€ 3.599,00€
27,5″
- 25%
Haibike Trekking 4 Cross dark silver/pearl matt 2023 - E-Bike Crossfiets lage instap
Haibike Trekking 4 Cross dark silver/pearl matt - E-Bike Crossfiets lage instap
2.549,25€ 3.399,00€
- 25%
Scott Sub Cross eRIDE 20 Unisex EQ Dark Anodized Grey 2023 - E-Bike Crossfiets lage instap
Scott Sub Cross eRIDE 20 Unisex EQ Dark Anodized Grey - E-Bike Crossfiets lage instap
2.624,25€ 3.499,00€

Crossfietsen

met elektronische ondersteuning

zijn

ideaal voor apparatuur met elektrische aandrijving. De extreem rustig lopende 28-inch wielen en de lichte constructie maken reikwijdtes mogelijk die bijna niet te geloven zijn. De fabrikanten gebruiken altijd de nieuwste aandrijfcomponenten en accu's. Het rijgedrag is afgestemd op sportiviteit door de motorregeling. Onaangename beklimmingen en obstakels zijn geen probleem meer. Het perfecte zwaartepunt van de centrale motor zorgt altijd voor voldoende veiligheid en controle. Stil en efficiënt werken alle componenten hand in hand voor een perfecte rijervaring.

De diversiteit is onbeperkt

Wat de uitrusting betreft, heeft de bestuurder alle mogelijkheden. De instapmodellen zijn al zeer goed uitgerust en maken een sportief gebruik mogelijk. De topmodellen met XT-achterderailleur en Rock Shox verende voorvork zijn gericht op de ambitieuze toerrijder die geen compromissen wil sluiten. De selectie omvat ook volledig uitgeruste modellen voor gebruik op de weg. Geen wens blijft dus onbeantwoord en wij helpen u graag bij het kiezen van de perfecte fiets

!

Sportief design en uitgebalanceerde prestaties

De look is gebaseerd op het sportieve karakter van deze fietsen. Frisse kleuren, slanke frames en smart details maken deze fietsen tot stijlvolle metgezellen voor dagelijks gebruik. De steeds kleinere en lichtere accu's en motoren passen harmonieus in het geheel en op het eerste gezicht zijn deze fietsen bijna niet te herkennen als e-bikes. De zitpositie is neutraal en maakt zowel snelle sprints als lange ritten mogelijk zonder de rug- of armspieren te belasten. De optimale gewichtsverdeling en verende voorvork zorgen voor de nodige veiligheid in lastige passages, terwijl de motor zijn volle vermogen ontplooit op lange rechte stukken en hellingen.

Beleef natuur en vrijheid</h2

Deze fietsen zijn de optimale keuze voor alle rijders die verschillende behoeften willen combineren. Een E-Cross fiets is zowel geschikt voor de dagelijkse rit naar het werk en winkelen in de binnenstad, als voor uitgebreide tochten en uitstapjes in de natuur. Het maakt niet uit of je de fiets op verharde wegen of op bospaden rijdt. Je kunt iets doen voor jezelf en het milieu zonder je zorgen te hoeven maken over het vinden van een parkeerplaats. Opstaan en ontdekken!