Een inschrijving = 10€

Voor uw inschrijving op de nieuwsbrief ontvangt u als dank een waardebon van 10€.2

(Stuur mij regelmatig en op elk moment herroepbaar informatie over het volgende productassortiment per e-mail in overeenstemming met de verklaring gegevensbescherming Fietsen, fitnessapparatuur en fietsaccessoires.)

E-Bike ab 1099 €

De Cube Fold Hybrid serie biedt u een optimale balans tussen lichtheid en stabiliteit, essentieel voor uw woon-werkverkeer in de stad. Het Superlite aluminium frame en de Comfort Ride geometrie combineren stabiliteit en comfort in een innovatief, opvouwbaar ontwerp.

De Cube Fold Hybrid serie biedt u een optimale balans tussen lichtheid en stabiliteit, essentieel voor uw woon-werkverkeer in de stad. Het Superlite aluminium frame en de Comfort Ride geometrie combineren stabiliteit en comfort in een innovatief, opvouwbaar ontwerp.

Venster sluiten
Er zijn geen resultaten gevonden voor de filtering.

CUBE FOLD HYBRID - EEN CUBE VOUWFIETS KOPEN BIJ MHW BIKE

Cube Fold Hybrid: De Bosch motor - uw krachtconcentraat

Krachtige aandrijving voor stadsverkeer: aangedreven door de befaamde Bosch Drive Unit Performance Generation 3 motor, biedt de Cube Fold Hybrid betrouwbare, krachtige assistentie, ideaal om de uitdagingen van het dagelijkse stadsleven aan te gaan.

Bosch Purion - Intuïtief, gebruiksvriendelijk scherm

Bosch Purion - controle en comfort: Het Bosch Purion display op de Cube Fold Hybrid is zeer gebruiksvriendelijk. Het geeft je intuïtieve controle en geeft belangrijke informatie zoals snelheid en batterijstatus duidelijk en nauwkeurig weer.

Hoe zwaar is een opvouwbare elektrische fiets? - Het belang van gewicht

Lichtgewicht, draagbaar, praktisch:Een doorslaggevend kenmerk van de Cube Fold Hybrid serie is het lage gewicht van de fietsen. Met een gemiddeld gewicht van ongeveer 25 kg zijn ze licht genoeg om zonder problemen gedragen en opgeborgen te worden.

Wat is de beste elektrische vouwfiets? - Cube Fold Hybride als antwoord

De Cube Fold Hybrid serie, een ideale oplossing: Op de vraag wat de beste elektrische vouwfiets is, antwoordt de Cube Fold Hybrid serie met een reeks overtuigende argumenten. De combinatie van geavanceerde technologie, praktisch design, laag gewicht en hoge prestaties maakt deze serie de ideale oplossing voor de uitdagingen van het stadsleven.

Transmissie en remmen - Shimano in beeld voor precisie en veiligheid

Betrouwbaarheid onder alle omstandigheden: Uitgerust met een Shimano Nexus transmissie en Shimano BR-MT200 hydraulische schijfremmen, leveren deze elektrische fietsen betrouwbare prestaties en zorgen ze voor nauwkeurige controle in alle rijsituaties.

Elektrische vouwfietsen kopen - Een aanwinst voor elke stadsbewoner

Perfect voor het stadsleven:De Cube Fold Hybrid serie is meer dan zomaar een fiets - het is een statement voor een nieuw soort mobiliteit. De mogelijkheid om hem op te vouwen maakt hem ideaal voor mensen die flexibiliteit nodig hebben in hun dagelijks leven.

Lange levensduur en duurzaamheid

investeren in uw toekomst:Wanneer u een Cube Fold Hybrid elektrische fiets koopt, investeert u niet alleen in een kwaliteitsproduct, maar ook in uw persoonlijke mobiliteit en het milieu. het milieu. Duurzame materialen en een robuuste constructie zorgen ervoor dat u jarenlang plezier zult hebben van uw elektrische fiets.

Cube Fold Hybrid - Een synoniem voor stedelijke vrijheid

Ontdek de stad op je eigen manier: De Cube Fold Hybrid serie geeft u de vrijheid om de stad op uw eigen manier te beleven. Deze elektrische fietsen geven je onafhankelijkheid en flexibiliteit in de stad.


Vergelijking van kubusvormige hybride modellen

De Cube Fold Hybrid serie staat synoniem voor innovatieve elektrische fietsen met hoge prestaties, speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van woon-werkverkeer in de stad. In deze vergelijking bekijken we twee modellen uit de serie: De Cube Fold Hybrid en de Cube Fold Sport Hybrid. Beide modellen delen de basisfilosofie van de Cube op het gebied van kwaliteit en design, maar ze verschillen in belangrijke onderdelen zoals de aandrijflijn, het motorvermogen en het totale gewicht. Deze analyse is bedoeld om de karakteristieke kenmerken en technische verschillen te benadrukken, zodat je een duidelijke basis hebt om te beslissen welke fiets het beste bij jouw behoeften past.


Cube Fold Hybrid 500

 • Handgrepen: ACID Travel Comfort Gripshift
 • Versnellingspook: Shimano Nexus SL-C7000-5
 • Krukarmpakking: ACID E-Crank, 165mm, Gates CDX, 46T with Beltguard
 • Aandrijfsysteem: Gates CDX Shimano Nexus 28T cassette with Gates CDX 118T (belt drive)
 • Motor: Bosch Drive Unit Performance Generation 3 (65Nm)
 • Gewicht: 25,1 kg
Cube Fold Hybrid

Cube Fold Sport Hybrid 500

 • Handgrepen: ACID Travel Comfort
 • Versnellingspook: Shimano Tiagra SL-4700
 • Krukarmpakking: ACID E-Crank, 165mm, 42T
 • Aandrijfsysteem: Shimano CS-HG500, 11-34T cassette with KMC X10 chain (chain drive)
 • Motor: Bosch Drive Unit Active Plus Generation 3 (50Nm)
 • Gewicht: 24,4 kg
Cube Fold Hybrid

Ontdek de Cube Fold Hybrid serie en revolutioneer de manier waarop u zich door de stad verplaatst. Met deze elektrische fietsen kunt u zich sneller, flexibeler en milieuvriendelijker verplaatsen. Ontdek hoe ze uw dagelijks leven verrijken en u een nieuw gevoel van vrijheid geven. Koop nu de Cube Fold Hybrid en ervaar de stad op een geheel nieuwe manier!

Cube Fold Hybrid

Ontdek alle Cube modellen


Als je op zoek bent naar de juiste fiets voor je kind, ben je hier aan het juiste adres:


Ontdek alle Cube 2024 modellen